JAWATAN KOSONG guru tadika

Halaman Utama

*kata kunci, jenis kerja, nama syarikat

*daerah, bandar, negeri

25 Kerja Guru tadika ditemui

1

Mar

Jawatan kosong guru tadika 2012 . Hasil carian bagi jawatan kosong kerajaan & swasta guru tadika adalah seperti dibawah.
Sila pilih kerja kosong guru tadika yang sesuai dan klik pada butang "Apply Kerja".

01

Mar

Guru Tadika - Salary : RM 500 - RM 1,000 - Full-Time

Lokasi Kerja: Shah Alam, Selangor
Sumber: www.jobspost.my

Ringkasan kerja: Fadzi Email : Requirement Details. Position Title : Guru Tadika Position Level : Non Executive Specialization : Teacher... LIKE Button now Company Details. Company Name : Tadika Dzul Iman Registration No. : Sa0216315-u Address : no 2 jln sg congkak... ... Apply Kerja!

01

Mar

Guru Tadika (Bukit Mahkota, Kajang) - Fatih Kids Sdn Bhd - Bandar Bukit Mahkota, Kajang, Selangor

Sumber: www.jenjobs.com

Ringkasan kerja: Job Description Memastikan tanggungjawab mendidik anak anak dilakukan dengan sebaik mungkin Memastikan tugasan yang diberikan, dilaksanakan dengan penuh dedidakasi dan amanah Memastikan anak anak di dalam keadaan yang baik dan selesa unt... ... Apply Kerja!

01

Mar

Guru Tadika

Lokasi Kerja: Pulau Pinang
Sumber: www.bestjobs.com.my

Ringkasan kerja: Rangkaian tadika Islam yang terbukti kualitinya di Malaysia. Berasaskan 3 teras utama iaitu Islamic-English-Creative.... Ciri-ciri Guru yang kami cari: - Menyayangi dan senang dikelilingi kanak-kanak - Penyabar - Penyayang - Berdedikasi... ... Apply Kerja!

01

Mar

Guru Tadika

Lokasi Kerja: Shah Alam, Selangor
Sumber: www.citybase.my

Ringkasan kerja: Guru Tadika di perlukan di shah alam. Kelayakan minima : SPM & Muslimah Kriteria : 1) Sayang Allah & Sayang Kanak... ... Apply Kerja!

01

Mar

Guru Tadika

Lokasi Kerja: Shah Alam, Selangor
Sumber: www.maukerja.my

Ringkasan kerja: Kami mempelawa anda yang berkelayakan untuk mengisi jawatan GURU TADIKA /TASKA di area Shah Alam SYARAT KELAYAKAN... bekerja dengan rajin, cekap dan dedikasi Penyabar & menyukai kanak-kanak Sihat rohani dan fizikal Perlu menetap di Tadika... ... Apply Kerja!

01

Mar

Guru Tadika

Lokasi Kerja: Kuala Lumpur
Sumber: www.maukerja.my

Ringkasan kerja: ke atas (Pembantu Guru) Guru Kelas – gaji bermula RM1000 ke atas Rumah disediakan dengan kadar sewa minima Latihan akan... kemusykilan sila hubungi Pejabat HR Tadika Cahaya Raudhah di talian 03-4149 5181... ... Apply Kerja!

01

Mar

Guru tadika diperlukan di Kajang in Seksyen 4, Prima Saujana

Lokasi Kerja: Kajang, Selangor
Sumber: www.citybase.my

Ringkasan kerja: Kami mengalu-alukan muslimah di luar sana untuk mengisi kekosongan jawatan di tadika kami di Kajang. Kami memerlukan... guru yang kemas, boleh mendidik dan menguruskan kanak-kanak, berdisplin dan komited dengan kerja, menutup aurat dan solat 5... ... Apply Kerja!

Bookmark / Kongsi Page Ini